Voedselbos boomplantdag

17343016_1201751146610187_4467955253329108489_nBouw je meest originele voederhuis of nestkast en maak kans op een vogelvriendelijk plantenpakket!

De plantenmarkt is de ideale plek om jouw tuin ecologisch in te richten! Het kiezen voor een tuin met inheemse flora is niet enkel mooi om naar te kijken, maar het is ook een grote steun voor de dieren in de stad. Zo heeft bijvoorbeeld elke vogelsoort een voorkeur van omgeving. Denk maar aan het roodborstje dat graag een nest bouwt in dicht struikgewas. Met inheemse planten in je tuin bied je dit diertje dus alvast een gezellige broedplaats!

Fauna en flora gaan hand in hand en daarom kan je dit jaar deelnemen aan de wedstrijd van Cantecleer. Door jouw tuin vogelvriendelijk in te richten draag je een steentje bij om Kampen een betere plaats voor vogels te maken. Bouw daarom je meest originele voederhuis of nestkast en maak kans op een vogelvriendelijk plantenpakket!

Meedoen met de wedstrijd in 3 stappen:
Bouw vanaf nu jouw mooiste of meest originele nestkast of voederhuis. Tip: Doe dit op een milieuvriendelijke manier en gebruik zeker geen chemische producten! Ook vogels houden van natuurlijke materialen!
Kom op 22 maart 2017 vanaf 15 uur naar Cantecleer en overhandig jouw nestkast of voederhuis voor 15.30 uur aan medewerkers van Cantecleer. De medewerkers van Cantecleer kiezen vervolgens het meest originele voederhuis of nestkast.
Om 16 uur maken we de winnaars bekend op onze inheemse plantenmarkt! De 3 eerste winnaars krijgen elk een vogelvriendelijk plantenpakket en nemen dit direct mee naar huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *