Streekproducten verkoop

StreekproductenWinkeltje

 

 

 

 

 

 

Kinderboerderij Cantecleer zet zich in voor duurzame landbouw en een vriendelijke leefomgeving voor dieren. Wij zijn daarom een samenwerking aangegaan met diverse boeren uit de regio en willen u de mogelijkheid geven een ruim assortiment aan streekproducten via Cantecleer te bestellen. Zo de seizoen vordert en er meer groeit en geoogst kan worden, zal het assortiment ook groeien. Kom dus regelmatig terug! Daarnaast wordt er ook actief gewerkt op de moestuinen van de kinderboerderij en ook deze oogsten zal u worden aangeboden! Verser kan niet, zo van het land naar je bord!

Waarom kiezen voor streekproducten?

Lekker dichtbij, dat is milieuvriendelijker, gezonder en vaak zelfs goedkoper. Daarnaast kent u het verhaal achter de producten maar kunt u zelfs ook eens langsgaan bij de boeren om alles te zien. U betaalt voor smaak, niet voor vervoer, verpakking of merknaam. Het is de zuivere waarde van het product dat u betaalt en dat is een eerlijke prijs. Kortom, beter voor natuur, dier én mens.

Hoe werkt het?

Onderstaand vind u een bestelformulier voor aardappelen, groenten, fruit en ook vleespakketten. U wordt vriendelijk verzocht het formulier vóór zondag te versturen. Maandag worden de bestellingen verwerkt en u kunt het vrijdag van 13.30-16.30 en zaterdag 11.00-15.00 ophalen bij ’t Bakhuis. 

Bestellen Streekproducten

Naam*
E-mail:*
Telefoon*
Producten
Ophaaldatum (vrij/zat)

 

Comments are closed