Dagje Cantecleer

Op zoek naar een leuk dagje uit voor de hele familie, met uw vriendengroep of collega’s? Dat kan bij Cantecleer!

U gaat met elkaar, onder begeleiding van de boer, aan de slag op de boerderij, van dieren voederen en verzorgen tot het land bewerken of oogsten en een welverdiende maaltijd samen te bereiden . Bij dit alles staat ook vooral plezier hebben voorop. Tussendoor komt u bij met een drankje en heerlijke huisgemaakte taart of hapje. Na afloop is het zeker fijn om ook met elkaar te eten. Hapjes en maaltijden worden gemaakt van lokale ingrediënten of direct door u geoogst van de boerderij. Verser kan niet! Van het land naar je bord!
Zaaien moestuinSpelen in hooiSamen KokenSamen eten

 

 

 

 

Onder de mogelijkheden behoren:

“Vroeg uit de veren” S’morgens aan de slag met elkaar en als afsluiter een luxe lunch, high-tea of picknick op de boerderij/natuurspeelplaats.

“Met de kippen op stok”  Ideaal voor groepen met (ook kleine) kinderen. U komt een middagje sfeer proeven en werken op de boerderij, geniet tussendoor van een hapje en drankje en neemt een vers bereide maaltijd mee naar huis. En de kleintjes kunnen gewoon op tijd naar bed.

“Met gezonde boerenverstand” Voor wie het boerenleven echt een dagje wilt beleven. Ideaal voor grote kinderen, vriendengroepen of als bedrijfsuitje met collega’s. Op een boerderij is er altijd wat te doen en te beleven. Inclusief lunch, tussendoortjes en avondmaaltijd.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij spreken graag met u af om uw wensen, de mogelijkheden en bijhorende prijzen te bespreken.

 

Comments are closed