Nieuwe beheerder kinderboerderij

Hallo allemaal,

Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Anita Mosselaar en ik ben 25 jaar.
Ik ben de nieuwe beheerder van de kinderboerderij, een functie die ik samen met Leon van Werven ga vervullen.

In het dagelijkse leven volleybal ik graag en zijn er veel creatieve dingen die ik leuk vind om te doen, ook fiets ik graag een rondje.

Hiervoor ben ik werkzaam geweest op een zorgboerderij, waar ik altijd met veel plezier gewerkt heb. Maar soms is het tijd voor iets nieuws, en toen kwam ik kinderboerderij Cantecleer tegen. Een boerderij met veel ruimte en nieuwe mogelijkheden.

Vanaf nu ben ik aan het werk op kinderboerderij Cantecleer en probeer ik te ontdekken hoe het hier allemaal werkt.

Daarnaast ga ik binnenkort (als ik klaar ben met klussen) wonen in het huis op de kinderboerderij.

Op de boerderij zal ik mij vooral bezighouden met activiteiten, feestjes, schoolreisjes en het educatieve gedeelte. Ik heb er veel zin in en hoop dat jullie dat ook hebben en dat we elkaar binnenkort eens gaan ontmoeten.

Groetjes,

Anita