Cantecleer en Rabo Clubsupport


Samenleving
Kinderboerderij Cantecleer is centraal gelegen in het Stadspark en trekt veel bezoekers voor onze dieren, speelplek met terras en koffiehoek, seniorentuin en kinderfeestjes. Ook verzorgen wij praktijklessen voor scholen en bieden wij stageplekken voor ‘Groen’-onderwijs en werkplekken voor mensen met arbeidsbeperkingen. Kortom; kinderboerderij Cantecleer is een veelzijdige en gezellige ontmoetingsplek, met speciale aandacht voor dier, natuur en mens. Wij zijn laagdrempelig en iedereen is welkom.

Ons doel
Wij willen graag investeren in kwaliteit en gecertificeerde speeltoestellen, waarbij het speelplezier en de veiligheid van kinderen voorop staat. Airtrampolines zijn een bron van plezier voor kinderen, waarbij een glimlach niet ver te zoeken is. De beschikbare ruimte is naast het terras, zodat er altijd voldoende toezicht is. Daarnaast levert een aitrampoline wellicht extra bezoekers voor onze kinderboerderij; nog meer plezier voor nog meer mensen!

Vorig jaar
Dit jaar willen wij van kinderboerderij Cantecleer proberen om een aanhangwagen aan te schaffen. Een aanhangwagen die op de kinderboerderij komt te staan en die altijd ter beschikking staat. Wij hebben regelmatig grotere hoeveelheden hooi, bouwmateriaal of brandhout te vervoeren. Ook voor het ophalen van een aantal speelgoed-, of looptrekkertjes kan een aanhangwagen heel handig zijn.

STEM OP ONS!!!!!!!!!!!!
Stemmen Rabo Clubsupport