Cantecleer oliebollenactie

Ook dit jaar worden de allerlekkerste oliebollen vers gebakken op kinderboerderij Cantecleer!

En de opbrengst gaat naar een goed doel; onderhoud van de kinderboerderij en de verzorging van al onze dieren. De dieren op de boerderij en ook de dieren in het Hertenkamp!

Afgelopen jaar liep de verkoop fantastisch, dus om te zorgen dat iedereen onze heerlijke oliebollen kan proberen, nemen we dit jaar bestellingen op.

Er ligt een bestellijst klaar in het bakhuisje bij de ingang en anders vindt u een bestellijst op kantoor.

Natuurlijk mag u de bestelling ook doorgeven via info@cantecleer.com of doorbellen via het volgende nummer: 06-30123777.

 

U kunt kiezen uit oliebollen met krenten of naturel, en u koopt ze per stuk of per 10.

Voor € 0,60 heeft u al een lekkere oliebol, en voor € 5,00 heeft u er 10.

 

Op zaterdag 28 december om 12.00 uur sluit de bestelmogelijkheid. Dus vraag op tijd aan al je vrienden, buren en familieleden of ze nog overheerlijke Cantecleer oliebollen willen!

 

Op maandag 30 december worden alle bestellingen gebakken en kunt u ze ophalen vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur bij het bakhuisje. Ook op dinsdag 31 december worden er nog oliebollen gebakken tot 14.00 en kunt u alsnog ter plekke besluiten om er één te kopen, bijvoorbeeld met een kop koffie of warme chocolademelk voor € 1,50, of om er tien of meer te kopen en deze mee naar huis te nemen.

 

Wij bieden u alle mogelijkheden om de lekkerste Cantecleer oliebollen te proeven en ook nog eens een goed doel te steunen! Probeer ze eens uit en kom gezellig een oliebol eten bij het bakhuisje tijdens een bezoek aan de kinderboerderij!