Club van honderd

In 1985 is kinderboerderij Cantecleer opgericht. Veel bewoners uit de gemeente Kampen hebben door de jaren heen bezoeken gebracht aan onze kinderboerderij. Wij zijn een voor ongeveer 65% gesubsidieerde kinderboerderij. De gemeente Kampen verlangt van ons dat we het resterende bedrag zelf opbrengen. Om dit te bereiken starten we o.a. ‘de Club van Honderd’.

Als lid van ‘de Club van Honderd’ levert u een bijdrage aan de financiële ondersteuning van onze stichting. De jaarlijkse bijdrage van het lidmaatschap van ‘de Club van Honderd’ bedraagt minimaal
€ 100,00. Hiermee bekostigen we het educatief programma voor scholen, kinderactiviteiten, onderhoud van boerderij en dierenbestand.

U behoort als lid van ‘de Club van Honderd’ tot een grote groep enthousiaste mensen, die de stichting kinderboerderij Cantecleer een warm hart toedragen.

Wat krijgt u ervoor terug?
⦁ Op onze schuur hangen wij een reclamebordje in de vorm van een haan. Hier zal uw bedrijfsnaam/logo middels een sticker zichtbaar zijn.
⦁ U en uw gezin hebben gratis toegang tot de boerderij.
⦁ U kunt uw kind(eren) gratis opgeven voor de jeugdclub, waardoor zij van harte welkom zijn op onze activiteitenmiddagen voor de jeugdclub.
⦁ U wordt uitgenodigd voor de avond, die georganiseerd wordt voor alle leden van ‘de Club van Honderd’ en alle vrijwilligers. Onder het genot van een hapje en een drankje staat de gezelligheid en het onderlinge contact deze avond voorop.

Is uw interesse gewekt, dan begroeten wij u graag als nieuw lid van onze ‘Club van Honderd’. Aanmelding kan via cantecleer.vriend@outlook.com. Heeft u nog vragen dan kunt u die ook stellen via dit mailadres.

Namens Stichting kinderboerderij Cantecleer

Club van 100