Feestje vieren?

Kinderboerderij Cantecleer biedt de mogelijkheid een verjaardagsfeestje te houden. Voor kinderen een uitstekende mogelijkheid om spelenderwijs te ontdekken, wat er allemaal in een pannenkoek zit. Eerst gaan ze de producten verzamelen die nodig zijn voor een pannenkoek. Dan wordt er graan gemalen en pannenkoekbeslag gemaakt. De pannenkoeken mogen door de kinderen zelf worden gebakken.
I.v.m. de hygiëne worden de ingrediënten, die de kinderen verzameld hebben, niet gebruikt. Daarvoor hebben we een andere bestemming: onze zeugen zien de feestjes maar wat graag komen! Naast het ‘standaard’ thema ‘pannenkoek’, kunt u ook kiezen voor thema ‘pony verzorging’ of thema ‘pizza’ voor het verjaardagsfeest. Het thema “pizza” is beschikbaar vanaf april tot en met oktober. De overige thema feestjes zijn het hele jaar door.
Als iedereen genoeg gegeten en gedronken heeft, mogen de kinderen op de hooizolder spelen, buiten in de speeltuin of bij de andere dieren een kijkje nemen. We eindigen met een ritje op de rug van het paard of met de ponykar.
Voor het reserveren van een verjaardagsfeestje, kunt u onderstaand formulier invullen.
De kosten bedragen € 75,- all-in voor 10 personen.
Meer dan 12 personen is €4.00 per extra kind.
Pinnen heeft bij ons de voorkeur.
Graag eventuele allergieën (kleurstof, eieren etc.) melden.