Jeugdclub

Als vriend van de kinderboerderij ontvangt u een vriendenpas van de kinderboerderij Cantecleer.
Hiermee kunt u het gehele jaar gratis de boerderij bezoeken en gratis meedoen aan speciale evenementen en activiteiten georganiseerd voor alle vrienden.

U kunt 1 gezinslid jonger dan 18 jaar gratis aanmelden voor de jeugdclub via onderstaande formulier.  Na enige tijd ontvangt u een persoonlijke jeugdclubpas. Alleen op vertoon van deze jeugdclubpas kan men deelnemen aan de activiteiten. Wilt u meer jeugdclubleden aanmelden, dan betaalt u voor ieder kind € 5 extra. Indien u geen kinderen heeft of kinderen wilt aanmelden,  kunt u met uw vriendenpas onbeperkt de boerderij bezoeken.

Wat doet de jeugdclub?

De eerste woensdag van de maand is er een activiteit zoals paaseieren zoeken, voederklompjes maken, vogelkastjes maken, Sinterklaasfeest, moestuin bewerken. De deelname aan deze activiteiten is gratis en is uitsluitend voor jeugdclubleden toegankelijk, op vertoon van de jeugdclubpas.

Rekenvoorbeeld vriend van de kinderboerderij:
Standaard vriend (incl. eventueel 1 jeugdlid):               € 10
Vriend met 2 jeugdleden:                                              € 15
Vriend met 3 jeugdleden:                                              € 20 etc.

Met onderstaand inschrijfformulier kunt u zich aanmelden als vriend of u kunt de gevraagde gegevens mailen naar cantecleer.vriend@outlook.com

Na aanmelding ontvangt u informatie hoe u uw bijdrage kunt voldoen. Vervolgens ontvangt u uw lidmaatschapspas.