Jeugdclub

Als vriend van de kinderboerderij ontvangt u nadat u zich heeft aangemeld een factuur op deze factuur staat een code vermeld, dit is uw lidmaatschapsnummer. Ieder jaar ontvangt u een nieuwe factuur met daarop een nieuw lidmaatschapsnummer. Als u zich aanmeld bij de activiteit geeft u dit nummer door. Hiermee kunt u het gehele jaar gratis de boerderij bezoeken en gratis meedoen aan speciale evenementen en activiteiten georganiseerd voor alle vrienden.

U kunt 1 gezinslid jonger dan 18 jaar gratis aanmelden voor de jeugdclub via onderstaande formulier. Wilt u meer jeugdclubleden aanmelden, dan betaalt u voor ieder kind € 5 extra.

Wat doet de jeugdclub?
Voor de leden van de jeugdclub wordt ongeveer 8 keer per jaar een activiteit georganiseerd op woensdag of vrijdagmiddag. Voorbeelden van activiteiten zijn paaseieren zoeken, voederklompjes maken, vogelkastjes maken, Sinterklaasfeest, moestuin bewerken, etc. De deelname aan deze activiteiten is gratis en is uitsluitend voor jeugdclubleden, op vertoon van de jeugdclubpas.

Rekenvoorbeeld vriend van de kinderboerderij:
Standaard vriend (incl. eventueel 1 jeugdlid):               € 10
Vriend met 2 jeugdleden:                                              € 15
Vriend met 3 jeugdleden:                                              € 20 etc.
Met onderstaand inschrijfformulier kunt u zich aanmelden als vriend of u kunt de gevraagde gegevens mailen naar cantecleer.vriend@outlook.com
Na aanmelding ontvangt u informatie hoe u uw bijdrage kunt voldoen. Vervolgens ontvangt u uw lidmaatschapspas.