• Instagram
  • Facebook
  • Twitter

Online Paasactiviteit

Paasactiviteit Kinderboerderij Cantecleer
WINACTIE!!!!

Omdat de paasactiviteit met Tante Vroesh en Kinderboerderij Cantecleer niet door kan gaan, hebben we twee leuke winacties bedacht voor jullie.

De eerste actie is: Online paaseieren zoeken, want wie vindt eieren zoeken nou niet leuk? De paashaas is langs geweest op de kinderboerderij en heeft op meerdere plekken eieren verstopt. Aan jullie de taak om deze allemaal op te speuren.

Hoe doe je mee?
Op 29 maart komen er 360° foto’s beschikbaar op onze sociale media, bekijk deze goed en schrijf op hoeveel paaseieren je gevonden hebt.
Geef het aantal gevonden paaseieren door voor 2 april via deze link; https://forms.gle/jvmoQZuNfZ48HWqZ9 en wie weet win jij één van de leuke prijzen.

De tweede actie is:
Maak een zo mooi mogelijk paasei. Dit kan op heel veel verschillende manieren. Je mag een ei verven, een paasei maken van hout, karton enz. Je mag een kleurplaat van een paasei kleuren/beplakken, een paasei-pannenkoek maken en nog heel veel meer. Je kan het zo gek niet bedenken, als het maar een paasei is. Hoe mooier/creatiever, hoe meer kans om één van de leuke prijzen te winnen. Je kunt hiermee direct beginnen.

Hoe doe je mee?
Deel jouw paasei-creatie met ons vóór 2 april via onze sociale media; facebook; @Kinderboerderij Cantecleer en @Gastouderbureau Tante Vroesh , Instagram; #kinderboerderijcantecleer en #tantevroesh, via WhatsApp; 06 3012 3777 of via de mail; info@cantecleer.com

Winnaars:
Wij hebben meerdere prijzen beschikbaar gesteld. Dit betekent dat we meerdere mensen blij kunnen maken als winnaar! De winnaars worden 3 april bekend gemaakt, dus houd de sociale mediakanalen en of de website goed in de gaten.

Wat kun je o.a. winnen:
– Een chocolade paashaas
– Kampen Kado; de cadeaubon van Kampen
– Hema cadeaubon
– 2x Een ritje met de paardenkar voor 8 personen
– 2x Ritje met de paardenkar voor 8 personen
– 1x Zaal huren bij kinderboerderij Cantecleer vanaf 10.00 uur tot uiterlijk 16.30uur
– 2x Paaseieren zoeken voor een gezin op 2e paasdag in de ochtend bij jou in de tuin/in de buurt incl. de paashaas

(let op! de prijzen op de kinderboerderij zijn te verzilveren wanneer de kinderboerderij weer open mag.)